1 francúzska nátierka roztlačená vidličkou
1 polievková lyžica oleja
1/2 cukety pokrájanej na rezance
1/2 mrkvy pokrájanej na rezance
1 balenie lahôdkového tofu (asi 150 g) pokrájaného na hrubšie pásiky
2 šálky vody
2 čajové lyžičky sušeného polievkového základu
1/2 šálky sójového mlieka
2 kolieska limety
Čas prípravy: 15 minút
Olej zohrejeme v hrnci, pridáme zeleninu, pomaly opekáme. Keď olej a cuketa zožltnú, pridáme tofu a chvíľu opekáme.
Zalejeme vodou, privedieme do varu a pridáme francúzsku nátierku, ktorú za stáleho miešania rozpustíme.
Pridáme sójové mlieko, polievkový základ a opäť necháme zovrieť. Polievku rozdelíme do tanierov/misiek a ozdobíme kolieskami limety.
prosim, co je francuzska natierka?????
polievka vyzera skvele, ale netusim aku natierku mam do nej roztlacit…dakujem :)
http://www.alfabio.com/produkty/sortiment/natierky/ – toto je ona, strasne dobra vec.. :-)