Toasty so šošovicou a špenátom

sosovicovo spenatovy toastNa 8 kusov:

400 g konzerva šošovice

1 väčšia cibuľa, nahrubo nakrájaná

1 polievková lyžica extra panenského olivového oleja

soľ a čerstvo mleté čierne korenie

4 ošúpané paradajky, nakrájané na väčšie kocky

500 g nasekaného špenátu

2 čajové lyžičky balzamikového octu

8 krajcov opečeného chleba

1 strúčik cesnaku

Na troche oleja popražíme 5 minút cibuľu. Osolíme. Pridáme paradajky a šošovicu a pražíme 3 minúty. Pridáme špenát a pražíme ďalšie 3 až 4 minúty, kým nezvädne.

V menšej miske zmiešame olivový olej s octom, okoreníme a osolíme. Krajce chleba potrieme cesnakom, naložíme na ne šošovicovú zmes, pokvapkáme octom s olejom a podávame.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s