Pomarančovo-čokoládová raw pena

pomerancovo-cokoladovy mousse parfaitNa 8 porcií:

Čokoládová pena:

2 veľké avokáda

2/3 šálky nepraženého kakaového prášku

3/4 šálky agávového sirupu

1 a 1/2 čajovej lyžičky nastrúhanej pomarančovej kôry

Vanilkový krém:

1 a 1/2 šálky kešu orechov, namáčaných 2 hodiny

1/3 šálky roztopeného kokosového oleja

1/3 šálky vody

1/3 šálky agávového sirupu

1 čajová lyžička vanilkového extraktu

Pena: Všetky prísady dáme do kuchynského robota a mixujeme dohladka.

Vanilkový krém: Do mixéru dáme kešu orechy, kokosový olej, vodu, agávový sirup a vanilkový extrakt. Rozmixujeme dohladka.

Penu aj krém dáme do chladničky a necháme chladiť 2 hodiny, kým nestuhnú. Penu a krém striedavo navrstvíme do pohárov a podávame.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s