Mangové košíčky bez pečenia

mangotortchen ohne backen

100 g kešu orechov

4 sušené figy

hrsť vlašských orechov

3 polievkové lyžice kokosového oleja

250 g mangového pyré (prípadne rozmixovaného manga)

1 polievková lyžica kokosovej smotany

1-2 polievkové lyžice sirupu z agáve

Kešu orechy na noc namočíme do vody. Formu na mafiny vyložíme papierovými košíčkami.

Figy a vlašské orechy narežeme nadrobno alebo rozmixujeme v mixéri a zmiešame s 1 polievkovou lyžicou kokosového oleja.

Zmes rozdelíme na rovnaké časti a natlačíme ich na dno papierových košíčkov.

Kešu orechy precedíme, opláchneme a rozmixujeme s 50 ml vody, mangom a kokosovou smotanou. Dve polievkové lyžice kokosového oleja zmiešame so sirupom z agáve a vmiešame do plnky. Zmes rozdelíme do košíčkov a necháme cez noc odstáť v chladničke.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s