Šampiňóny á la Stroganoff

???????????????????????????????Rozpis na 4 porcie:

4 polievkové lyžice oleja

2 stredne veľké cibule pokrájané na kolieska

cca. 500 g krájaných šampiňónov

1/2 šálky kyslých uhoriek pokrájaných na rezance

1/2 šálky posekanej petržlenovej vňate

1/2 šálky sójovej smotany

1 balenie bieleho tofu pokrájaného na rezance

1 polievková lyžica dijonskej horčice

morská soľ

čerstvo mleté čierne korenie

Čas prípravy: 20 minút

Olej zohrejeme v hlbokej panvici, pridáme tofu a 3 minúty opekáme za stáleho miešania. Vyberieme, do výpeku vložíme cibuľu, šampiňóny a uhorky. Opekáme 5 minút za stáleho miešania.

Pridáme horčicu, smotanu a 5 minút varíme. Do zmesi vrátime opečené tofu, dochutíme morskou soľou, korením a pridáme petržlenovú vňať. Podávame s celozrnnou knedľou alebo cestovinami.

 

Reklamy

2 responses

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s