Škoricová ovsená kaša

Pre 2 osoby:

2/3 šálky (80-100 g) ovsených vločiek

2 polievkové lyžice pšeničných klíčkov

1 čajová lyžička mletej škorice

1 a 1/4 šálky (300 ml) sójového mlieka

štipka soli

4 polievkové lyžice mandlí

1 šálka (100 g) čerstvých malín

1 stredný banán, nakrájaný na plátky

4 čajové lyžičky javorového sirupu

Ovsené vločky, pšeničné klíčky a škoricu dáme do hrnca, pridáme mlieko, soľ a 1/2 šálky (100 ml) vody. Varíme na strednej teplote asi 5 minút alebo kým vločky nebudú mäkké a kaša nezhustne.

Kašu nalejeme do misiek a posypeme mandľami, malinami a banánom, pokvapkáme javorovým sirupom a podávame.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s