Muffiny s trojakou čokoládou

Prísady na 6 ks:

50 g horkej čokolády

50 g nesoleného masla

2 vajcia

75 g hnedého cukru

75 g múky

3/4 čajovej lyžičky prášku na pečenie

25 g kakaového prášku

25 g bielej čokolády nalámanej na malé kúsky

Čas prípravy: 10 minút      Čas tepelnej úpravy: 15 minút

Plech na muffiny vystelieme šiestimi papierovými formičkami na muffiny.

Horkú čokoládu rozpustíme s maslom v malom hrnci na nízkej teplote. Vajcia vyšľaháme s cukrom, múkou a kakaovým práškom. Vmiešame rozpustenú čokoládovú zmes a bielu čokoládu.

Zmes dáme do papierových formičiek a pečieme v rúre predhriatej na 180°C 12 minút, až kým muffiny narastú a sú pevné na dotyk. Muffiny vyberieme z plechu, necháme trochu vychladnúť a podávame teplé.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s