Ricotta s medom a letným ovocím

Prísady pre 4 osoby: 

125 g čerstvých malín, 2 čajové lyžičky ružovej vody, 250 g syru ricotta, 250 g čerstvého drobného letného ovocia (jahody, černice, čučoriedky, ríbezle, atď..), 2 polievkové lyžice číreho medu, 2 polievkové lyžice tekvicových semienok, štipka mletej škorice

Čas prípravy: 10 minút

Maliny dáme spolu s ružovou vodou do mixéra a rozmixujeme.

Ricottu rozkrojíme na štvrtiny a dáme na tanieriky spolu s ovocím. Pokvapkáme medom a malinovým pyré a podávame posypané tekvicovými semienkami a škoricou.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s