Haloumi s avokádovou salsou

Prísady pre 4 osoby: 

500 g syra haloumi nakrájaného na plátky, 1 polievková lyžica tekutého medu

Na avokádovú salsu:

1 malé avokádo, 4 jarné cibuľky nakrájané na jemno, 1 polievková lyžica citrónovej šťavy, 1 polievková lyžica koriandra alebo petržlenovej vňate, soľ a korenie

Čas prípravy: 10 minút            Čas varenia: 5 minút

Najskôr si urobíme avokádovú salsu. Avokádo olúpeme a nakrájame na malé kocky, zmiešame s jarnou cibuľkou, citrónovou šťavou, vňaťou a soľou a korením.

Veľkú panvicu necháme 2-3 minúty zohriať do horúca. Pridáme plátky haloumi a varíme na vysokej teplote asi 60 sekúnd z každej strany, pokým nezhnedne.

Syr dáme na taniere a posypeme ho salsou. Pokvapkáme medom a ihneď podávame.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s