Čínska kapusta s arašidami

Rozpis na 4 porcie:

1 cibuľa pokrájaná nahrubo, 1 malá čínska kapusta pokrájaná na rezance, 2 nahrubo postrúhané stredne veľké mrkvy, 1 konzerva drvených paradajok (asi 350 g), 1/4 šálky balzamového octu, 1 polievková lyžica hnedého cukru, morská soľ, čerstvo pomleté čierne korenie, kúsok chilli papričky, štipku mletej škorice, 1/2 šálky nesolených opražených nasekaných arašidov, 4 polievkové lyžice oleja

Čas prípravy: 20 minút

Olej zohrejeme vo veľkej panvici, pridáme cibuľu a mrkvu a 3 minúty opekáme. Pridáme pokrájanú kapustu a arašidy, premiešame a opekáme ďalšie 3 minúty.

Pridáme ocot a cukor, premiešame, pridáme paradajky, koreniny a dusíme asi 5 minút. Podávame s naturálnou ryžou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s