Talianska paradajková polievka s bielou fazuľou

Rozpis na 4 porcie: 

1 a 1/2 šálky paradajkovej omáčky, 4 polievkové lyžice olivového oleja, 2 strúčiky jemne posekaného cesnaku, 1 čajová lyžička suchého rozmarínu, 1 čajová lyžička suchej šalvie, 2 šálky prepláchnutej bielej fazule z konzervy, 1 stredne veľká červená paprika pokrájaná na menšie kocky, 2 polievkové lyžice vegánskeho parmezánu, čerstvo zomleté čierne korenie

Čas prípravy: 20 minút

V panvici zohrejeme 4 polievkové lyžice olivového oleja. Pridáme na kocky nakrájanú papriku, fazuľu a 3 minúty opekáme.

Pridáme bylinky, cesnak a podlejeme paradajkovou omáčkou. Ochutíme korením, prípadne chilli a 10 minút povaríme.  Podávame posypané vegánskym parmezánom a s opečeným celozrnným chlebom.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s