“Carbonara” zo sušených paradajok a údeného tofu

Rozpis na 4 porcie:

6 šálok uvarených celozrnných cestovín, 6 sušených paradajok naložených v olivovom oleji pokrájaných na tenké rezance, 1 šálka sójovej smotany, 1/2 šálky postrúhaného vegánskeho “parmezánu”, 1 balenie údeného tofu pokrájaného na rezance, morská soľ, 1 polievková lyžica petržlenovej vňate posekanej najemno

Čas prípravy: 20 minút

V dostatočne veľkej panvici privedieme sójovú smotanu do varu. Pridáme paradajky a tofu, prichutíme soľou a varíme 3 minúty. Uvarené a scedené cestoviny pridáme do omáčky, dobre prehrejeme, vmiešame parmezán a odstavíme. Podávame posypané petržlenovou vňaťou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s