Bruschetta

Rozpis na 4 porcie:

celozrnný chlieb, 3 polievkové lyžice olivového oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 šálka paradajok olúpaných a zbavených jadierok a pokrájaných na maličké kocky, 2 šalotky pokrájané na jemno, čerstvá bazalka

Čas prípravy: 20 minút

Chlieb opečieme nasucho v toastovači. Môžeme použiť aj gril alebo panvicu. Opečené plátky chleba potrieme cesnakom z oboch strán. Paradajky a šalotku zmiešame v mise, ochutíme soľou a jemne nasekanou bazalkou a zmiešame s olivovým olejom. Rovnomerne nanesieme na opečené plátky chleba a podávame.

 

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s