Pestrý fazuľový guláš

Rozpis na 4 porcie:

3 polievkové lyžice oleja, 1 šálka cibule nakrájanej na kolieska, 1 zelená paprika pokrájaná na rezance, 1/2 šálky drvených paradajok, 2 polievkové lyžice mletej červenej papriky, 1 konzerva červenej prepláchnutej fazule, 1 konzerva bielej prepláchnutej fazule, 1 konzerva prepláchnutého cícera, 3 strúčiky cesnaku posekané na jemno, 1/3 polievkovej lyžice majoránu, 1/2 čajovej lyžičky drvenej rasce, morská soľ

Čas prípravy: 30 minút

V širokom hrnci rozohrejeme olej, pridáme cibuľu a rascu a na prudkom ohni opekáme asi 5 minút dozlata. Pridáme paradajky a dusíme za stáleho miešania 3 minúty. Pridáme mletú papriku, cesnak, premiešame a zalejeme vodou. Pridáme čerstvú papriku a všetky ostatné suroviny. Privedieme do varu a varíme 5 minút. Pridáme majorán, podľa potreby dosolíme.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s