Špenátová frittata

Prísady pre 4 osoby:

8 vajec, 3 polievkové lyžice mlieka, 1/2 čajovej lyžičky soli, čerstvo mleté čierne korenie, čerstvo nastrúhaný muškátový oriešok, 500 g blanšírovaného špenátu, 4 ošúpané paradajky nakrájané na osminy, 1 malá konzerva kukurice, olej na vymazanie formy

Doba prípravy: 30 minút

Rúru predhrejeme na 250°C. Dobre vymastíme nákypovú formu a necháme ju zahriať v rúre asi 5 minút.

Vajcia zmiešame s mliekom a korením. Pridáme špenát, paradajky a kukuricu. Zmes nalejeme do formy a pečieme v rúre na hornej priečke pri teplote 220°C asi 10 minút.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s