Jablká s avokádom

Prísady pre 4 osoby:

1 avokádo, 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy, 60 g medu, 40 g ovsených vločiek, 4 kyslasté jablká, 40 g hrozienok, 150 g prírodného jogurtu (3,5% tuku), 125 g smotany na šľahanie

Doba prípravy: 25 minút

Avokádo rozkrojíme na polovice a ošúpeme, kôstku vyberieme. Dužinu na jemno rozmixujeme s citrónovou šťavou a medom.

Vločky ľahko opražíme na panvici bez tuku a necháme vychladnúť. Jablká umyjeme, rozkrojíme na štvrtiny a vykrojíme jadrovníky. Potom nastrúhame na hrubšom strúhadle.

Nastrúhané jablká, ovsené vločky, hrozienka a jogurt vmiešame do avokádovej zmesi. Smotanu ušľaháme a opatrne vmiešame do hotového pokrmu.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s