Čokoládová nátierka

Prísady na 250 g:

100 g lieskových orieškov, 50 g ošúpaných mandlí, 1 kopcovitá lyžica kakaového prášku, 5 polievkových lyžíc javorového sirupu, štipka škorice, 75 g mascarpone

Doba prípravy: 15 minút

Lieskové oriešky asi 10 minút popražíme na panvici a potom z nich utierkou otrieme šupky. Oriešky jemne umelieme s madľami. Pridáme kakao, javorový sirup a škoricu a zmiešame na krém. Vmiešame mascarpone. Krém vydrží v chlade asi 1 týždeň.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s