Špenátová nátierka

Rozpis:

1 šálka mrazeného špenátu, 2 polievkové lyžice oleja, 1/3 šálky postrúhaného eidamu, 1/4 čajovej lyžičky mletého muškátového orecha, morská soľ, celozrnné hrianky, strúčik cesnaku na potretie hrianok, trochu olivového oleja na pokvapkanie

Čas prípravy: 15 minút

Roztopený špenát podusíme na rozohriatom oleji pri miernom príkone tepla asi 5 minút. Ochutíme mletým muškátovým  orechom a soľou a postupne vmiešame postrúhaný eidam, ktorý za stáleho miešania roztopíme.

Nátierku podávame na suchých hriankach z hriankovača, potretých cesnakom a pokvapkaných olivovým olejom.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s