Reďkovkový krém

Prísady pre 4 osoby: 4 zväzky mladých reďkoviek, 1 strúčik cesnaku, 250 g podmaslia, 300 g kyslej smotany, 2 polievkové lyžice chuťovo neutrálneho oleja, 150 g ovčieho syra, soľ, čerstvo mleté čierne korenie

Reďkovky očistíme, umyjeme a rozmixujeme.

Cesnak ošúpeme a nasekáme na jemno. Potom zmiešame s reďkovkovou pastou. Vmiešame podmaslie, kyslú smotanu, olej a ovčí syr.

Krém pikantne okoreníme a podľa chuti môžeme trochu vychladiť. Podávame so žitným alebo celozrnným chlebom.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s